M8 Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Tanulmányautóval jelentkezett a Skoda, ami minden eddiginél agresszívabb
2019.03.12.
Újdonság a ŠKODA-ról

Tanulmányautóval jelentkezett a Skoda, ami minden eddiginél agresszívabb

Agresszív vonásait egyelőre egyik Skodán sem láthattunk, LED csík fut keresztbe az orrán. Egyelőre még csak tanulmány, de a Skoda elektromos hajtást álmodott meg hozzá 500 km hatótávval.

skoda

Új modellt és egy tanulmányautót is kiállított a Skoda az idei Genfi Autószalonon. A Vision IV nem pont az, amit a márkáról eddig gondoltunk, az elegáns, barátságos vonásokat sportos és agresszív dizájn helyettesíti.

Friss modelljei mellet jövőbeli terveinek promóciójára is kihasználja a lehetőséget a Skoda Genfben. A Kamiq mellett egy tanulmányautóval is érkeztek, melyet Vision IV-nek kereszteltek. Egyelőre csak a formaterve fontos koncentrálnunk, ugyanis a Vision IV egyes részletei visszaköszönhetnek majd új modelleken. Érdekes maga a karosszéria formája, egészen hasonlít a leköszönő Rapidhoz, arányai is hasonlítanak rá, a márka azonban egyelőre nem részletezte, hogy az azt váltó Scalából készül-e szedán formájú csapotthátú.

A Vision IV front kialakítása a legérdekesebb, keresztül húztak rajta egy LED csíkot, a két végén szigorú tekintetet adó szintén ledes fényforrásokat találunk. A hűtőmaszk jellegzetes formája felismerhető, ám főként oldalról látszik, hogy mennyivel bonyolultabb a forma annál, mint amit ismerünk a sorozatgyártású autókról. Látványos a beltér, a kétküllős kormányon nem márkajelzés, hanem felirat díszeleg, a középkonzolon jókora digitális kijelzőt találunk, de a kormány mögé is ez került. Mint a legtöbb frissen bemutatott tanulmányautó, úgy a Skoda Vision IV is elektromos hajtást kapott elméletben, melynek hatótávolságára 500 km-t ígérnek a fejlesztők.

 

forrás: https://www.autonavigator.hu/…/agressziv-kulseju-autot-mu…/…

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.