M8 Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. ŠKODA SCALA MONTE CARLO – ÚJ FELSZERELTSÉGI SZINT MÉG DINAMIKUSABB LIFESTYLE-STÍLUSBAN
2019.09.20.
Újdonság a ŠKODA-ról

ŠKODA SCALA MONTE CARLO – ÚJ FELSZERELTSÉGI SZINT MÉG DINAMIKUSABB LIFESTYLE-STÍLUSBAN

A népszerű MONTE CARLO felszereltségi szinttel bővíti új SCALA kompakt modellje palettáját a ŠKODA. Az új kivitel tisztelgés az autógyártó nagysikerű rali-történelme előtt, s markáns fekete elemeivel, illetve a fekete hátsó "ŠKODA" felirattal még sportosabb megjelenést kölcsönöz a dinamikus SCALA számára. A modellsorozathoz rendelkezésre álló minden motorváltozattal rendelhető SCALA MONTE CARLO premierjére szeptemberben, a Frankfurti Nemzetközi Autószalon (IAA) alkalmával, az első ügyfélkiszállításokra pedig 2019 negyedik negyedévében kerül sor.

skoda

A ŠKODA kompaktmodelljeinek sportos lifestyle-változatai immár hagyományosan a MONTE CARLO elnevezést viselik. A Monacói Hercegség e városrésze a fényűzés és ragyogás mellett mindenekelőtt több mint egy évszázados versenysport történelméről is jól ismert, a rali-világbajnokság aktuális versenynaptárának leggazdagabb hagyományokra visszatekintő futamát immár 1911 óta rendezik meg. A ŠKODA szintén a Monte Carlo Ralin ünnepelhetett többet is versenysport-történelmének legnagyobb sikerei közül, 1936-ban például a ŠKODA POPULAR SPORT a második helyen végzett kategóriájában, 1977-ben pedig a ŠKODA 130 RS szerezte meg a kategória első és második helyét, de a ŠKODA FABIA raliváltozatai is különösen sikeresnek bizonyultak itt. A ŠKODA SCALA MONTE CARLO e versenysport-hagyományokat idézi, a legendás autókra és diadalokra emlékezve.

Amint Oliver Stefani, a ŠKODA Design vezetője kiemelte: "Új MONTE CARLO változatával még jobban ki kívánjuk hangsúlyozni a ŠKODA SCALA sportos és dinamikus karakterét. A fekete MONTE CARLO elemek, a nagyméretű könnyűfém keréktárcsák és a jól csengő név egyaránt nagysikerű raliversenyautóinkkal teremtenek kapcsolatot és még célzottabban egy fiatalabb, a sportosságot és az érzelmekben gazdag lifestyle-dizájnt értékelő vásárlói célcsoportot szólítanak meg."

Sportos fellépés és markáns fekete elemek

Számos fekete eleme kölcsönöz még sportosabb megjelenést a ŠKODA SCALA MONTE CARLO számára. A teljes-LED fényszórók által közrefogott, markáns ŠKODA-hűtőrács szegélye fényes fekete bevonatot kap és az átdolgozott első lökhárító egyes részei is feketék, a "ŠKODA" felirat pedig - amelyet a SCALA Európában a márka első sorozatgyártású modelljeként hordoz a ŠKODA-embléma helyett csomagtérajtaja közepén - a ŠKODA SCALA MONTE CARLO esetében ugyancsak fekete. Oldalnézetét ugyancsak fekete, 17 col peremátmérőjű - extrafelszerelésként pedig 18 colos - speciális MONTE CARLO dizájn szerinti könnyűfém keréktárcsák, illetve a külső visszapillantó tükrök fekete házai és az oldalküszöbök szintén fekete borításai határozzák meg.

A modellsorozathoz rendelkezésre álló mindegyik motorváltozattal kapható MONTE CARLO felszereltségi változatában a ŠKODA SCALA már alapkivitelben sötétített oldalablakokkal (Sunset), panorámatetővel és fekete tetőlégterelővel kiegészített, meghosszabbított hátsó szélvédővel készül. A SCALA különleges plakettel is megjelölt, új csúcsmodelljének sportos megjelenését fekete hátsó diffúzorelem, fekete típusfeliratok, illetve teljes-LED hátsó lámpák teszik teljessé. 

forrás: skoda.hu

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.