M8 Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. NAGYCSALÁDOS CSOMAGGAL FELSZERELT KODIAQ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
2019.05.07.
Újdonság a ŠKODA-ról

NAGYCSALÁDOS CSOMAGGAL FELSZERELT KODIAQ ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

A kormány április elején elfogadta a családvédelmi akcióterv bevezetéséhez szükséges törvénymódosításokat. Ennek megfelelően az állam a törvényi előírásoknak megfelelő nagycsaládosoknak új, legalább 7 személyes autó vásárlásához legfeljebb 2,5 millió forintos vissza nem térítendő támogatást biztosít, a jármű árának maximum 50 százalékáig. Az idén július elsején hatályba lépő törvénymódosításnak a cseh gyártó választékából a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változata felel meg, melyre a hazai márkaképviselet egyedi kedvezményt kínál.

skoda.hu

A ŠKODA számára a márka történetének kezdete óta fontos volt a családokkal való törődés, az igényeiknek megfelelő komfortos, korszerű és biztonságos autók tervezése és gyártása. Elegendő csak a legendás Octavia és 1000MB modellekre visszagondolni, de napjaink modellválasztékának kialakításánál is fontos szempont volt a családos felhasználók teljeskörű kiszolgálása. Bár a ŠKODA jelenlegi választékában megtalálható modellek gyakorlatilag egytől-egyig megfelelnek egy modern család elvárásainak, az állami támogatás igénybevételének azonban alapvető feltétele a legalább hét személyes utastér, így a ŠKODA a három üléssorral rendelkező KODIAQ modellhez alakított ki egy figyelemre méltó nagycsaládos ajánlatot, melynek köszönhetően akár 3,71 millió forintot is megtakaríthatnak az állami támogatásra jogosultak.

A ŠKODA KODIAQ már önmagában is egy robusztus és erőteljes megjelenésű, minden igényt kielégítő divatos SUV modell. A márkára jellemző tágas utastere mellett a kategória legnagyobb csomagterével is rendelkezik, így nemcsak a gyerekülés, de a babakocsi is kényelmesen befér az autóba. A KODIAQ széleskörű kényelmi felszereltségének köszönhetően kellemessé teszi az utazást, miközben a KODIAQ passzív és aktív biztonsági rendszerei vészhelyzetekben is vigyáznak az utazókra.

"Nagyon fontosak számunkra a családok - mondja Németh János, a ŠKODA márkaigazgatója - ezért is támogatunk társadalmi szerepvállalásunk keretei közt több olyan hazai programot*, mely a családokról, családoknak szól. Örömmel fogadtuk a családvédelmi akcióterv keretében meghirdetett támogatást, és igyekeztünk a ŠKODA oldaláról is lehetőségeink szerint olyan kedvezményeket kidolgozni, mellyel aktívan hozzájárulhatunk a program sikeréhez. A KODIAQ modell hétszemélyes változatához alakítottunk ki egy nagycsaládos csomagot, mely azon kényelmi és biztonsági felszereltségeket tartalmazza, amiket tapasztalataink alapján vásárlóink a leginkább kedvelnek, illetve tovább növelik a családok biztonságát és kényelmét. A magánszemélyek számára kínált árkedvezmény mellé az akció keretében a nagycsaládos csomagot gyakorlatilag 99 %-os kedvezménnyel biztosítjuk a KODIAQ Ambition és Style felszereltségű autóinkhoz."

forrás: skoda.hu

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.