M8 Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. KETTŐS ŠKODA-GYŐZELEM A „BEST CARS 2018” OLVASÓI SZAVAZÁSON
2018.02.07.
Újdonság a ŠKODA-ról

KETTŐS ŠKODA-GYŐZELEM A „BEST CARS 2018” OLVASÓI SZAVAZÁSON

OCTAVIA és ŠKODA KAROQ modelljeivel a ŠKODA mindjárt két első helyezést is szerzett az Auto Motor und Sport szakmai magazin "Legjobb Autók 2018" ("Best Cars 2018") szavazásán, amelyen a lap több mint 117 ezer olvasója vett részt. A ŠKODA OCTAVIA a voksok 18,6 százalékával sorozatban immár ötödik alkalommal diadalmaskodott Németország legjobb alsó-középkategóriájú importautójaként. Az új ŠKODA KAROQ szintén jól indul: alig érkezett a piacra, s a szavazatok 16,5 százalékával máris a "Kompakt SUV-modellek/Terepjárók" kategóriájának import-győztesévé választották.

https://www.skoda.hu/hirek/hirek-es-esemenyek/497-kettos-skoda-gyozelem-a-best-cars-2018-olvasoi-szavazason

.

"Különleges kitüntetés számunkra az Auto Motor und Sport olvasóinak választása. Az emberek döntöttek, akik számára autóinkat fejlesztjük és készítjük, s akiket a ŠKODA KAROQ sikerrel győzött meg egyedülálló karakterével és semmi mással össze nem téveszthető termékidentitásával. Immár tudjuk, új kompakt SUV-modellünkkel különösen erős taggal bővült palettánk" - jelentette ki a stuttgarti díjátadó alkalmával Bernhard Maier, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának elnöke, majd hozzátette: "Márkánk legfőbb ikonjának sorozatban immár ötödik sikere egyértelmű jelzés, hogy jó döntést hoztunk OCTAVIA sorozatunkkal."

"Az OCTAVIA kiemelkedő térkínálattal, magasfokú funkcionalitással és korszerű technikákkal szolgál" - emelte ki Christian Strube, a ŠKODA AUTO igazgatótanácsának a műszaki fejlesztés területéért felelős tagja, majd így folytatta: "A ŠKODA Connect szolgáltatásainak köszönhetően az OCTAVIA utasai folyamatos internetkapcsolatot élvezhetnek. Ugyancsak meggyőző motorpalettája: Németországban összesen tizenegy motor, hat TSI benzines és négy TDI dízelerőforrás, valamint egy földgázüzemű CNG aggregát kínálatával. Mindezt a vállalat történetének legerősebb és legdinamikusabb OCTAVIA modellje, a ŠKODA OCTAVIA RS 245 egészíti ki, amely kiemelkedő menetdinamikai képességeivel bizonyul meggyőzőnek.

Idén 42. alkalommal rendezték meg az Auto Motor und Sport szakmai magazin "Legjobb Autók" ("Best Cars") olvasói szavazását, amelyen tizenegy kategória összesen 378 modellje vett részt. A ŠKODA OCTAVIA és ŠKODA KAROQ azonban nem csupán a nagynevű magazin olvasói körében számított abszolút favoritnak, hanem világszerte nagy keresletnek örvend. Az elmúlt év során kiszállított közel 419 ezer példányával a ŠKODA OCTAVIA továbbra is a márka "bestsellere", az alsó-középkategóriájú modellből 2017-ben mintegy 60 ezer talált új autóként gazdára Németországban. 2017. februárban a ŠKODA OCTAVIA széleskörű fejlesztésen esett át, s új tervezésű orr- és farkialakításának, feszesebb vonalvezetésének, illetve szélesebb nyomtávjainak köszönhetően még dinamikusabb hatást kelt. A megújult alsó-középkategóriájú modell továbbra is jól bevált erényeivel csábít, térkínálatával, funkcionalitásával, biztonsági és kényelmi felszereltségével, illetve ár/érték-arányával egyaránt mércéül szolgál piaci szegmensében. Mindezeken túl jelenlegi generációjában az OCTAVIA első ízben kínálja a ŠKODA Connect mobil online-szolgáltatásait. A fejlett connectivity-kínálat zavartalan internet-kapcsolatról gondoskodik az OCTAVIA fedélzetén.

A ŠKODA KAROQ Németországban tavaly októberi piaci bevezetése óta gyűjtött 12 ezer megrendelésével bizonyította népszerűségét. A kompakt SUV-modell dinamikus vonalvezetésével és számos kristályhatású részletével tűnik ki, miközben a márka új SUV-modelljeinek formai nyelvezetét megtestesítve magas használati értéket kínál. A 4,38 méter hosszú ŠKODA KAROQ csomagtere 521 és 1630 liter között alakítható, térdmagasságban mérhető hátsó lábtere pedig 69 milliméter. Még szélesebb körű variálhatóságot kínál az extrafelszerelésként rendelhető VarioFlex hátsó ülés, amely három önállóan állítható és akár ki is vehető részből áll. A kompakt SUV-modell így 1810 liter maximális raktérfogatával igény szerint akár praktikus kisáruszállítóvá is átalakítható. Számos különlegessége között említhetők - felszereltségtől függően - a ŠKODA Connect LTE-kompatibilis mobil online-szolgáltatásai, a simaüveges teljes-LED fényszórók, a modern connectivity-megoldások, illetve a vezetői segédrendszerek széles kínálata. A KAROQ sokoldalúságához akár 30 "Simply Clever" megoldás is hozzájárulhat.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.