M8 Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Egy kis betekintés az Új ŠKODA SCALA utasterébe
2018.11.13.
Újdonság a ŠKODA-ról

Egy kis betekintés az Új ŠKODA SCALA utasterébe

Az új kompakt modell lesz az első ŠKODA, amely az infotainment rendszer legfrissebb generációját tartalmazza, egy magasra pozicionált szabadon álló kijelzővel a vezető közvetlen látóterében. Az opcionális digitális műszerfal a legnagyobb kijelzővel rendelkezik a kategóriában. Az új belső kárpitokkal és prémium anyagokból kialakított nagyméretű belső tér mellett a ŠKODA SCALA a szegmens legnagyobb csomagterét kínálja, mely 467 literes.

Skoda

Az új ŠKODA belső koncepció követi a ŠKODA VISION RS koncepcióautó által meghatározott irányt. Ez az érzelmekre alapuló dizájn elsőként a ŠKODA SCALA utasterében mutatkozik be sorozatgyártású modellen. A teljesen újratervezett műszerfal tökéletesen illeszkedik az izgalmas külső dizájnhoz. A magasra helyezett szabadonálló kijelzőt egy dizájnvonal keretezi, melyben visszaköszön a motorháztető vonala, míg a kijelző alatti rész ergonomikus csuklótámaszt képez a képernyő könnyebb kezeléséhez. A műszerfal és az ajtókárpitok puha felületeit nagyméretű dizájnelemek jellemzik speciális új tapintású felülettel. Ez a kristályos elemeket utánzó felület jellemzi majd a ŠKODA márka stílusát a jövőben.

A fehér vagy piros színű hangulatvilágítás, és a kontrasztos varrással készült meleg színárnyalatú kárpitok teszik kellemessé a ŠKODA SCALA utasterét. Opcióként az ügyfelek kifinomult Suedia kárpitot is választhatnak. A ŠKODA stílusának megfelelően az utastér elképesztően tágas. Ez az autó hosszú tengelytávjának (2649 mm) köszönhető, mely a hátsó ülések előtti luxusszintű, a ŠKODA OCTAVIA méreteivel egyező 73 milliméteres lábteret is eredményezi. A hátsó fejtér, 982 milliméter, a legnagyobb a kategóriában. A ŠKODA SCALA a kategória legnagyobb, 467 literes csomagterével büszkélkedhet. A hátsó támlák lehajtásával ez az érték 1410 literre emelkedik.

A ŠKODA SCALA a digitalis műszerfalának méretével is a kategóriájának élén áll. Az opcionálisan rendelhető, testreszabható digitalis műszerfal például 10,25"-os kijelzővel rendelkezik, és a vezető öt féle megjelenés közül választhat. Az elérhető infotaiment rendszerek , melyek az utolsó generációs Modular Infotainment Matrix-ra épülnek, érintőképernyővel rendelkeznek, akár 9,2 collos méretben, ami a műszerfal tetején, a vezető által jól látható helyen helyezkednek el.

A ŠKODA Connect legújabb generációs online szolgáltatásának köszönhetően az utasok mobiltelefonjuk segítségével nyithatják, zárhatják az autót, de a rendszer szoftverét vagy térkép adatbázisát is frissíthetik. A ŠKODA történetében először, minden leszállított ŠKODA SCALA mindig online lesz.

Számos vezetéstámogató rendszer, együttműködve a különböző passzív biztonsági rendszerekkel biztosítja a ŠKODA SCALA magas szintű biztonságát.

Az új ferdehátú modell világpremierjére 2018. december 6-án Tel Avivban kerül sor.

 

forrás: skoda.hu

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.