M8 Autócentrum Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. AZ ÚJ ŠKODA KODIAQ RS BEMUTATÓJA VIDEÓN
2018.10.04.
Újdonság a kínálatban

AZ ÚJ ŠKODA KODIAQ RS BEMUTATÓJA VIDEÓN

A ŠKODA KODIAQ RS a cseh márka új sportos csúcsmodellje. A nagyteljesítményű SUV-modell egy hét múlva, a 2018-as Párizsi Autószalon (Paris Motor Show 2018) alkalmával tartja világpremierjét. A ŠKODA AUTO RS-családjának új tagja kifejezetten sportos kialakítású utastérrel kombinálja bőséges és sokoldalú térkínálatát, illetve a ŠKODA jellegzetes praktikumát.

Skoda RS

A ŠKODA KODIAQ RS integrált fejtámlákkal kiformált, már alapkivitelben kínált sportüléseinek ülőpárnáját és háttámláját egyaránt a versenysportban gyakran alkalmazott Alcantara borítja. Vizuális különlegességként kontrasztárnyalatú díszvarrások és vörös részletek párosulnak a perforált Alcantara kárpitokhoz. Az ülések oldalpárnáit karbon-bőrrel vonják be és - akárcsak a középső és az ajtó-kartámaszok - vörös díszvarrásokkal készülnek.

Sportkormány vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokkal és új RS-logóval
A multifunkciós sportkormány RS-logót és vörös kontrasztárnyalatú díszvarrásokat hordoz. Az ajtókárpitokat fekete Alcantara alkotja, feltűnő gyémánt-kereszt mintázatú, szintén fekete díszvarrásokkal. A ŠKODA KODIAQ RS belterének sportos összhatását szénszálerősítésű műanyag (karbon) hatású műszerfal, fekete tetőkárpit és nemesacél pedálok teszik teljessé. A nagyteljesítményű SUV-modell emellett a KODIAQ-sorozat minden jól ismert erényét felsorakoztatja: öt vagy akár hét személy számára is bőséges térkínálat, ugyancsak tágas csomagtartó és a márkára jellemző számos "Simply Clever" ötlet.

 

A Párizsi Motor Shown már teljes pompájában mutatkozott be. Részletek a videóban:

https://www.youtube.com/watch?v=VTW_e_0CTcs&feature=youtu.be&t=7m44s

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.