M8 Autócentrum Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

 • SMART BUY FINANSZÍROZÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
  Ajánlatok és akciók 2023.11.17.

  SMART BUY FINANSZÍROZÁS MAGÁNSZEMÉLYEKNEK

  A Smart Buy konstrukció lehetőséget biztosít magánszemélyek számára, hogy személyre szabható finanszírozási megoldásokon keresztül, megfizethető havi díjakkal megszerezhessék álmaik autóját.

 • Škoda Superb és Kodiaq modellek SmartCare Start integrált szervizcsomag akcióval!
  Ajánlatok és akciók 2023.11.16.

  Škoda Superb és Kodiaq modellek SmartCare Start integrált szervizcsomag akcióval!

  Újonnan vásárolt Škoda Superb és Kodiaq modelleinkhez 4 éves időtartamra vagy 120 000 kilométer futásteljesítményig szóló díjmentes szervizszolgáltatási csomagot adunk. A Škoda SmartCare Start szervizcsomag tartalmazza a 4 év vagy 120.000 km (amelyik előbb teljesül) időtartamon és futásteljesítményen belül felmerülő valamennyi - a gyártó által előírt - kötelező karbantartási munkát, így például a levegő-, olaj- és pollenszűrők cseréjére, a motor-, váltó- és osztómű olajcseréjére, a fékfolyadék cseréjére és ellenőrzésére is vonatkozik. A Škoda SmartCare Start szervizcsomag magában foglalja a 24 órás Mobilitásgarancia segélyszolgáltatásra vonatkozó jogosultságot is.

 • ENYAQ COUPÉ RS 𝗶V
  Ajánlatok és akciók 2022.09.23.

  ENYAQCOUPÉ RS 𝗶V

  RS élmény. Tisztán. Elektromosan.Ha lehet egy üdítő cukor nélkül ugyanolyan finom, akkor miért ne lehetne egy RS modell benzingőz nélkül ugyanolyan jó? Sőt, még élvezetesebb?Az ENYAQ COUPÉ RS iV nemcsak formájával egyedi a ŠKODA modellek között, de összkerékhajtásával, 299* lóerőjével és 6,4 másodperces százas gyorsulásával a legerősebb és leggyorsabb is mind közül. Elég csak egy pillantást vetned rá, hogy a lángra lobbantsa a vezetés iránti szenvedélyed. Könnyed, de mégis dinamikus megjelenését az elegáns kupé formának és a fekete karosszériaelemek kombinációjának köszönheti. Menet közben éppúgy elcsavarja mindenki fejét, mint amikor leparkolsz vele. 

 • Enyaq iV
  Ajánlatok és akciók 2022.09.23.

  Az új, teljesen elektromos SUV ŠKODA ENYAQ iV

  Az új ŠKODA ENYAQ iV az első olyan modellünk, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztünk. Csakis így tudtuk elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt alkottunk, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja számunkra, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

 • Megújult KAROQ
  Ajánlatok és akciók 2022.09.23.

  MEGÚJULT KAROQ

  Ismert és elismert formavilág. Éld át másképp a hét minden napját, indulj útra a megújult ŠKODA KAROQ modellel!Átdolgozott, kifejező orr-rész, határozott kiállás és dinamikus arányok egy kompakt csomagban. Azonnal látható, hogy az új ŠKODA KAROQ készen áll arra, hogy kitűnjön a megszokott környezetből. 

 • Skoda Enyaq iV
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  Skoda iV Akadémia

  Elektromos, benzines, dízel vagy plug-in hybrid? Vajon melyik a legjobb meghajtás 2021-ben? Megéri elektromosban gondolkodni? Melyiket válaszd, ha új autót vennél? Megannyi kérdés, azonban a ŠKODA iV Akadémián minderre megtalálhatod a választ. Videósorozatunkban ugyanis Magyarósi Csaba vezetésével megismerheted az e-mobilitás izgalmas világát. Tarts velünk!

 • A teljesen új ŠKODA FABIA
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  A teljesen új Skoda Fabia

  Elállt a tőle szavad? Segítünk! Magabiztosan modern, dinamikus, színes és magával ragadó! De akár azt is mondhatnánk, hogy stílusos és elegáns. És még ezernyi jelző, ami mind igaz a vadonatúj FABIA megjelenésére. Egy kisautó mely nagyra nőtt, és ez nem csak a helykínálatára igaz. Városban vagy városon kívül, a vadonatúj FABIA kiegyensúlyozott vezethetőségével elkápráztat majd téged is. A benzinmotorok széles kínálatából pedig könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet.A vadonatúj FABIA egy újabb lépéssel előrébb viszi a ŠKODA formatervezési nyelvét.  Úgy terveztük, hogy bármilyen szögből is látod, mindig újabb és újabb érdekes részleteket fedezhess fel benne. Persze mindez nem öncélú. Büszkék vagyunk arra, hogy a légellenállási együttható a kategóriában a legalacsonyabb (0,28-tól). Hogy miért fontos ez? Mert ezzel sikerült alacsonyan tartani a fogyasztást, és ezáltal a károsanyag kibocsátást is. Hihetetlennek tűnhet, de az új FABIA képes megtenni akár 900 kilométert is egyetlen tank üzemanyaggal.

 • Megújult Skoda Kodiaq
  Ajánlatok és akciók 2022.09.06.

  Megújult 7 üléses KODIAQ modellek állami támogatással

  A megújult ŠKODA KODIAQ modell minden igényt kielégít, ráadásul 7 személyes kivitelben is elérhető, amire akár 2,5 millió forint értékű, vissza nem térítendő állami támogatást igényelhet!Így a ŠKODA KODIAQ nemcsak az egész család kényelmes utazásáról gondoskodik, de új családtaggá is válik.Ismerje meg a ŠKODA KODIAQ 7 személyes változatban is elérhető modellvariánsait, és találja meg az Ön vezetési stílusához és a családja igényeihez leginkább illőt!A KODIAQ Ambition és Style felszereltségű modellekhez kidolgoztunk egy külön nagycsaládos csomagot, amelynek segítségével még nagyobb kedvezménnyel juthatnak 7 üléses autóhoz az állami támogatásra jogosultak.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.