Újdonság a ŠKODA-ról
2020.01.15.

Nagyszerű hírünk van!!! Már rendelhető az Új SuperB IV, az első plug-in, avagy konnektoros-hibrid modell

A SUPERB iV ötvözi a benzinmotor és az elektromos meghajtás legjobb tulajdonságait. Egyszerre figyelhetünk a környezetünkre és utazhatunk messzebbre is, kompromisszummentesen. Sedan és combi változatban is rendelhető. 4 féle felszereltséggel, Ambition, Style, Sportline és L&K felszereltségi szinttel választható, és kiviteltől függően full LED Matrix fényszóróval fog rendelkezni.
skoda.hu

Akkumulátora 13 kWh kapacitású, a villanymotorral megtehető hatótávolság a szigorúbb WLTP-szabvány szerint is 62 km, ami több mint tisztességes érték a plug-in hibridek között. 3 óra 30 perc alatt lehet egy 3,6 kw teljesítményű fali doboz segítségével feltölteni vagy 6 óra alatt egy standard 2,3 kw-os háztartási dugaszoló aljzat segítségével.
Mozgás közben a Skoda SuperB iV töltheti az akkumulátort vagy fenntarthatja az akkumulátor töltöttségi szintjét a benzinmotorral; a rekuperációnak köszönhetően az energia a fékezés közben is visszanyerhető. A WLTP ciklusban akár 55 km-re is képes teljesen elektromos módban megtenni minden emissziós kibocsátás nélkül.

A váltó melletti, “e mode” feliratú kapcsolóval az E-MODE és Hibrid mód között választhatunk: előbbi értelemszerűen akkumulátorról való működést jelent, Hibrid módban a benzines és villanymotor együtt dolgozik.

Érdemes megismerni ezt a modellt!
További információk a márkakereskedésünkben!

M8 Autócentrum Kft.
2400 Dunaújváros, Magyar út 2.