Újdonság a ŠKODA-ról
2019.10.17.

Megérkezett az új Škoda Kamiq

Azt mi is tudjuk, hogy az új KAMIQ-ot igazán fantasztikus formája, remek motorjai és újszerű digitális megoldásai egyedi ajánlattá teszik a kínálatban. Azt viszont te tudod igazán, hogy ezen tulajdonságai közül melyik nyűgöz le igazán. De vegyük sorra, mert van egy pár.
skoda

  A Škoda új modellje a szegmens legnagyobb belső méretével rendelkezik. Pazar a tér minden irányban és mindkét üléssorban. A választott anyagok minősége kiváló, érintés után is. A csomagtér vizsgálatakor úgy értékeltük, hogy rendes, nagy babakocsit csak a kalaptartó billentésével lehetne berakni, de mivel a Kamiq műszakilag egy megemelt Scala, nem biztos, hogy ez elvárás lehet. Négyszáz litert ad meg a gyári adatlap, érzésre kevesebbnek tűnik.

A műszeregység elérhető digitális formátumban, két tablet kerül így a műszerfalra. Virtual Cockpit néven jön a minden igényt kielégítő, szabadon testre szabható képorgia a kormánykerék mögé. Szépen kidolgozott ikonok, gyorsan működik, mindkét kijelző remek képet ad, még akkor is, ha rásüt a nap. Külön pont jár a két darab USB-C port ízléses kivilágításáért.